10:15

IFK Arboga (4)

Referat: Skälby IBK (4) - IFK Arboga (4)

Möte nummer 2 mot Arboga och killarna var sugna på att visa sig från sin bästa sida igen (direkt) efter Storvreta.

Arboga vinner första perioden med 0-2 då vi inte lyckades få iväg några skott som tog sig förbi Arbogas keeper.

I andra periodens första halva lyckades vi få in 2 bollar i mål, I minut 11 fick sedan även Arboga in en boll.
Vi gick till periodvila inför 3:e med varsin vunnen period.

3:perioden präglades av många missade chanser och en utvisning vardera för Skälby och Arboga.
Skälby fick sin utvisning pga en "otillåten trängning" och Arboga pga "hög klubba"
Perioden slutade oavgjort i antal mål.

Skälby vann en period och spelade lika i en men trots det förlorade vi matchen pga att Arboga gjorde fler mål i första perioden.

Men vilken revansch vi fick från förra mötet, hatten av för grabbarna.
Kan vi få till passningsspelet ännu mer så är jag övertygad om att vi kan slå Arbogas 04:or nästa gång vi möter dom.
Kanske blir det ett slutspel så att vi får chansen redan i vår?